Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/a/kursivskilt.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/a/kursivskilt.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/4/a/kursivskilt.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581 Skilt og dekor | Kursiv

Skilt og dekor


Utallige varianter til de fleste formål.

Vi veileder deg frem til riktig materialvalg, form og utførelse, slik at skiltet oppfyller sin funksjon i mange år fremover.


Vi leverer alt av utvendige og innvendige skilt, med og uten lys, på en rekke typer materialer, behandlet på korrekt vis. Vi leverer utfreste bokstaver og dekorelementer, fasadeskilt, henvisningsskilt, småskilt, informasjonsskilt, arenareklame m.m.
Led lys

LEDlys

Ønsker du et skilt som skiller seg ut i skiltjungelen? Da er LED lys det rette. Elegante logoer/bokstaver med lys fremover for virkelig å «stikke» seg ut, eller logoer med bakbelysning for det ekslusive inntrykket. Skilt med LED lys har lang levetid og krever minimalt med energi.
Fasadebokstaver

Fasadebokstaver

Ditt firma fortjener et flott og elegant «ansikt» i form av fasadebokstaver. Det er helt greit med plateskilt, men det er noe ekstra flott og «voksent» med lakkert aluminium bokstaver. Vi produserer og utformer store og små byggeplass skilt. Skiltene blir i hovedsak produsert i aluminium for å tåle «juling». Både folie og bilder blir laget i en kvalitet som tåler vær og vind.
klistremerker_kursiv

Klistremerker

Vi har egen produksjon av klistremerker og etiketter. Trykkmaskinen er seriekoblet med skjæremaskin slik at du kan får klistremerkene i hvilken form du vil! Klistremerker er en flott måte å sørge for å bli sett og husket på. Små klistremerker er flotte «visittkort» fra ditt firma. Samtidig som litt større merker sørger for at kundene ser nettopp ditt firma.
Yttersø Businesspark

Interiørdesign

Vi utfører det meste av løsninger til interiørdekor. Her er det bare fantasien som setter grenser! For eksempel: frostede vinduer, bilder m/acryl plate, dekor på lerret, transparente farger, børstet ståldekor. Lag flotte lerretsbilder av dine beste bilder, eller andre flotte bilder.
Gran Fondo don perdro

Print

Vi har 2 stk storformat printere. Vi leverer print for både innendør og utendørs bruk. Eksempler på dette er fargebilder på biler, skilt, innvendig dekor, akrylskilt og reklameseil. Alle utendørs print blir UV laminert for god holdbarhet.